Trails

Camins i senders

La vall i el Montsec estan plens de senders de diferents dificultats ben senyalitzats. Des del GR-1 a senders locals i itineraris per fer amb les guies editades i disponibles.

Sense dubte però l’estrella del Montsec és el Congost de Mont-rebei, un espai natural ben conservat on habita el trencalòs. Per a més informació consulteu: Fundació Catalunya – La Pedrera, l’entitat que gestiona l’espai natural.

El Congost de Montrebei és accessible des de la Vall d’Àger pel camí de La Pertusa, al sud del Montsec. Des d’aquí no és necessari reservar pàrking. Masia Serret es troba a 8 km de l’accés.

Més informació aquí.

Senderisme guiat

Consulteu el calendari d’activitat del Racó del Senderista.

Rutes de natura

Coneix la vall i el Montsec a través dels seus arbres singulars.

Montsec

Mapa dels arbres singulars de la Vall d’Àger i el Montsec

Senderos

El valle y el Montsec estan repletos de senderos bien señalizados de diferentes dificultades. Desde el GR-1 hasta senderos locales para realizar con las guías editadas y disponibles.

Sin duda la estrella del Montsec es el Desfiladero de Mont-rebei, un espacio natural bien conservado donde habita el quebrantahuesos. Para más información consulte: Fundació Catalunya – La Pedrera.

Senderismo guiado

Consulte el calendario de activitades del Racó del Senderista.

Rutas de naturaleza

Conocer el valle y el Montsec a través de sus árboles singulares.

it_arbres_singulars

Certainly the star of the Montsec is the Mont-rebei Gorge, a natural and well preserved space inhabited for the osprey. For more information see: Fundació Catalunya – La Pedrera.

Guided Hiking

Check the calendar activities of Racó del Senderista

Nature

Get to know the valley and the Montsec through its monumental trees

it_arbres_singulars

Formulari de contacte

babysitting certification