Sentiers

Camins i senders

La vall i el Montsec estan plens de senders de diferents dificultats ben senyalitzats. Des del GR-1 a senders locals i itineraris per fer amb les guies editades i disponibles.

Sense dubte però l’estrella del Montsec és el Congost de Mont-rebei, un espai natural ben conservat on habita el trencalòs. Per a més informació consulteu: Fundació Catalunya – La Pedrera, l’entitat que gestiona l’espai natural.

El Congost de Montrebei és accessible des de la Vall d’Àger pel camí de La Pertusa, al sud del Montsec. Des d’aquí no és necessari reservar pàrking. Masia Serret es troba a 8 km de l’accés.

Més informació aquí.

Senderisme guiat

Consulteu el calendari d’activitat del Racó del Senderista.

Rutes de natura

Coneix la vall i el Montsec a través dels seus arbres singulars.

Montsec

Mapa dels arbres singulars de la Vall d’Àger i el Montsec

Senderos

El valle y el Montsec estan repletos de senderos bien señalizados de diferentes dificultades. Desde el GR-1 hasta senderos locales para realizar con las guías editadas y disponibles.

Sin duda la estrella del Montsec es el Desfiladero de Mont-rebei, un espacio natural bien conservado donde habita el quebrantahuesos. Para más información consulte: Fundació Catalunya – La Pedrera.

Senderismo guiado

Consulte el calendario de activitades del Racó del Senderista.

Rutas de naturaleza

Conocer el valle y el Montsec a través de sus árboles singulares.

it_arbres_singulars

Chemins

La vallée et le Montsec sont pleins de chemins et sentiers de difficulté variable et bien marqués. tats ben senyalitzats. Des le GR-1 à sentiers et itinéraires par la Vallée pour faire avec les guides edités et à la main.

Clairement l’ètoile du Montsec est la Défilé de Mont-rebei, un espace naturel bien conservée et habitée par le gypaète barbu. Plus info à: Fundació Catalunya – La Pedrera.

Randonnée guidée

Consultez le calendrier d’activitées du Racó del Senderista.

Nature

Connaître la vallée et le Montsec à travers ses arbres monumentaux

it_arbres_singulars

Formulari de contacte

babysitting certification