Marxa Cicloturista Montsec-Montsec

Els amics del Club Ciclista Balaguer estan enllestint els darrers detalls de la vuitena edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec que es portarà a terme a la localitat lleidatana el proper dissabte 21 de maig.

Com les darreres temporades, es repeteix el recorregut Gran Fondo MM190 de 190 km i 3.300 metres de desnivell que compta amb cinc colls de muntanya: l’Alt de Vilanova de la Sal, el Port d’Àger, el Coll de Comiols, la Collada d’Hostal-Roig i l’Alt de Fontllonga.

Donant continuïtat a la iniciativa dels darrers anys, hi haurà també la ruta Medio Fondo MM140, de 140 km i 2.050 metres de desnivell molt apta per tots aquells que no s’atreveixin amb els 190 km de la llarga. La ruta serà similar amb l’Alt de Vilanova, el Port d’Àger i el Coll de Comiols. Des d’aquí només quedarà arribar a Balaguer per Artesa de Segre i Cubells.

Marxa Cicloturista Montsec-Montsec 2011

Recordeu que aquests dos recorreguts seran puntuables pel IX Circuit Ciclopirineus-Cultura Ciclista, pel Circuito de Gran Fondo de la RFEC, pel Circuito de Cicloturismo “Ciclismo a Fondo” i pel II Circuit Donabike de Cicloturisme.

Tots aquells que vulguin gaudir de les boniques carreteres de la zona d’una manera més relaxada tenen una tercera opció, la Challenge MM80 que, amb 80 km i 1.300 metres de desnivell, tindrà l’Alt de Vilanova, el Port d’Àger i l’Alt de Fontllonga com a dificultats. Aquesta ruta serà puntuable de la XXVI Challenge Catalana de Cicloturisme i del II Circuit Donabike de Cicloturisme.

Com sempre, tots els participants podreu gaudir dels serveis habituals que ofereix l’organització, fet que ha permès que la Montsec-Montsec sigui la marxa millor valorada de totes les del calendari català de l’any 2015 i ser l’única marxa catalana que pertany al calendari Cycling for All de la UCI. Per arrodonir-ho, es lliurarà un mallot commemoratiu de la marxa a tots els inscrits.

Ja hi ha prop de 600 ciclistes confirmats. Les inscripcions, limitades a 1.000 participants, tenen un preu de 30 euros per als federats fins el proper dimarts 10 de maig a mitjanit. Des de llavors fins el tancament definitiu, el dimarts 17 a mitjanit, tindran un recàrrec de 5 euros.

Teniu tota la informació de la marxa al web www.montsec-montsec.com i a les xarxes socials Facebook i Twitter.