Habitacions

Disposem d’habitacions dobles, triples i d’un espai familiar de quatre places amb cuina-menjador.

Totes les habitacions estan equipades amb bany amb dutxa, TV, roba de llit, tovalloles i calefacció.

Habitació Mont-rebei

Turisme rural

Habitació doble Mont-rebei

Situada a la planta baixa de la masia, té accés al distribuïdor. Restaurada conservant les parets de pedra i les arcades originals del sostre, amb parquet de fusta de noguer.

Habitació doble amb llits individuals o llit matrimoni. Possibilitat de supletori. Capacitat total 3 places.

Habitació Montsec

Triple amb dos llits individuals o un llit de matrimoni i un llit individual ample extra. L’habitació es troba al pis principal de la casa, amb accés des del menjador i des del porxo nord. Antigament aquest espai estava dedicat a l’emmagatzematge. L’habitació ha estat restaurada conservant les parets de pedra.

Turisme rural

Habitació Montclús

Habitació Montclús

Triple, amb 3 llits individuals. L’habitació es troba separada de les demés, amb pati propi. Ha estat restaurada conservant les parets de pedra, amb parquet de fusta. La seva gran mida permet la instal·lació d’un supletori. Capacitat total: 4 places.

Espai familiar

Espai pensat específicament per a famílies de 3 o 4 membres, té una habitació amb llit de matrimoni i una habitació doble infantil, amb accés a cuina equipada. Es troba a la mateixa masia i comparteix amb les habitacions la resta d’espais comuns (patis, porxos, jardins…).

Formulari de contacte

babysitting certification