INFORMACIÓ PER ALS CLIENTS DE MASIA SERRET

Informació

A data d’avui, 13 de juliol de 2020, informem als nostres clients que continuem treballant amb normalitat, posant en pràctica les mesures generals de seguretat i d’higiene recomanades per les autoritats quant a establiments turístics per evitar contagis per Covid.

Zona afectada

Les informacions que fan referència als rebrots de Lleida es refereixen als rebrots de Covid19 localitzats a la comarca del Segrià, i més concretament a la ciutat de Lleida i alguns municipis del voltant.

Consulteu: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/represa-de-la-normalitat/mesures-addicionals-per-contenir-el-brot-del-segria/

Comarca de La Noguera – Montsec

Ara per ara NO HI HA CAP REBROT informat i sobre el qual s’hagin pres mesures excepcionals a la comarca de La Noguera i a la zona del Montsec, lloc on se situa la casa rural de Masia Serret i l’allotjament turístic de Casa Sarral.

Obertura de Masia Serret i Casa Sarral a partir del 18 de maig de 2020

Jardí

Fase 1 a Lleida a partir del 18 de maig de 2020

A partir de demà dia 18 de maig de 2020 Lleida entra en Fase 1 de la desescalada cap a la “nova normalitat”. Dins d’aquesta fase de la desescalada els establiments de turisme rural i els allotjaments turístics poden obrir seguint la guia que ha publicat el Ministerio de Sanidad al respecte.

Adaptació a les mesures anticontagi

Tant a Masia Serret com a Casa Sarral, obrim a partir de demà 18 de maig per aquells turistes que vulguin escapar-se de la ciutat o del poble on han estat confinats des de fa dos mesos i puguin fer-ho.
Ho farem seguint les indicacions sanitàries i higièniques que han publicat les autoritats de l’Estat i les autonòmiques.
Per això hem fet uns protocols de neteja, desinfecció i mesures anticontagi del COVID19 que aplicarem estrictament abans, mentre i després que els hostes estiguin a les nostres cases.

Algunes mesures

També hem elaborat un document per als hostes que els serà enviat prèviament a l’arribada per tal que n’acceptin el contingut, i hi haurà alguns petits canvis com ara que el check-in es farà prèviament a l’arribada i per Internet.

Hem adaptat les cases a les mesures que s’han de seguir, de manera que en aquesta fase I les zones comunes a Masia Serret restaran tancades. El servei d’esmorzar es farà sempre que el temps ho permeti a l’exterior. Per això, hem adquirit nou mobiliari de jardí. I en cas que no es pugui fer a l’exterior, s’establiran torns per tal de respectar les mesures de seguretat.

Tot és nou per a tothom

En tot cas, farem tot el què podrem per donar confiança i seguretat als nostres hostes, ja que s’ho mereixen, però també intentant que estiguin ben a gust, com sempre.

Sí podem assegurar zero aglomeracions, molta tranquil·litat, natura al dojo i bon menjar. Això és el que tenen la Vall d’Àger i el Montsec.

Limitacions d’algunes activitats

Algunes activitats a la Vall d’Àger i el Montsec encara no es podran fer aquests primers dies, com per exemple, la visita al Centre d’Observació de l’Univers que manté les seves portes tancades fins al 24 de maig si no hi ha canvis que ho allarguin més. Però el cel Starlight es pot veure des de tota la Vall i la muntanya, a ull nu.  Altres activitats s’hauran d’anar veient dia a dia. Estarem al cas per a tenir tota la informació.

Som Geoparc

Formació geològica

Geoparc Orígens

El 17 d’abril de 2018 el territori prepirinenc situat al Montsec i Conca de Tremp va declarar-se Geoparc per la UNESCO, per la seva riquesa geològica i paleontològica.

Dins els 2040 quilòmetres quadrats de superfície del Geoparc Orígens, hi ha territori de 19 municipis lleidatans, entre ells Àger, Camarasa i Vilanova de Meià al sud del Montsec.

La riquesa i varietat geològica han estat reconegudes així a nivell internacional, però aquest territori ja feia molts anys que era visitat i estudiats per geòlegs de tot el món.

Igual com la seva riquesa paleontològica, també molt coneguda a nivell científic., amb jaciments abundants de restes fòssils de dinosaures, niades i petjades (icnites).

Dins el Geoparc a més s’aglutinen espais d’interès naturals, patrimoni edafològic, arqueològic, històric i molt més.

Trobareu tot la informació a:

 

 

 

 

Compromís mediambiental

Montsec

Mediambient i turisme

La lluita contra el canvi climàtic és un dels reptes principals de l’agenda pública internacional i una prioritat per a nosaltres. A Masia Serret i Casa Sarral impulsem un model de gestió responsable que asseguri la protecció dels territoris i l’acompliment dels nostres compromisos en matèria mediambiental.

Estratègia mediambiental

Hem definit objectius específics a mitjà termini en la nostra estratègia mediambiental, associats a la lluita contra el canvi climàtic, en la mesura de les nostres possibilitats, per reduir el consum de recursos naturals i la nostra empremta a l’entorn, juntament amb el recolzament d’aliats estratègics i experts que contribueixen a la consecució d’aquests compromisos.

Les nostres principals línies de treball són:

 • Integrar criteris de sostenibilitat a tota la cadena de subministrament.
 • ​Apostem per a fonts energètiques d’origen renovable certificat, l’estandardització de sistemes de gestió eficients i la implantació de sistemes de baix consum hídric.
 • Reducció o eliminació de residus d’alt impacte per a l’ecosistema. La col·laboració amb el territori ens permet avançar cap a un model d’economia circular.
 • Impulsem la sensibilització de clients en iniciatives enfocades al respecte del medioambient i la biodiversitat.

Per això:

 • Apostarem per l’adquisició d’energia verda o d’origen renovable per assolir que el 70% del nostre subministrament sigui respectuós amb el mediambient en un mitjà termini a Masia Serret. A Casa Sarral l’energia elèctrica és 100% d’origen renovable.
 • Impulsem la recollida, gestió segura i reciclatge de residus per a reduir el seu impacte, arribant al 90% en l’actualitat d’eficiència.
 • Aboquem l’aigua negra a una fossa sèptica amb un sistema de filtratge específic de graves i arena que permet que l’aigua final que s’aboca a l’aqüífer sigui molt neta.
 • Hem aïllat un 70% de la casa amb finestres modernes i vidres de doble càmera que permeten mantenir millor l’escalfor i la fresca dins la casa.
 • Un percentatge molt alt de mobles, parquets i altres materials que veureu a la casa són reciclats, reutilitzats en una nova vida per a l’objecte. El reciclatge és la nostra norma! Apostem sense dubtes per l’economia circular.
 • El nostre jardí està decorat amb plantes adaptades al medi, amb una despesa d’aigua mínima.
 • La nostra gastronomia, els esmorzars i sopars que oferim als clients, es proposen transportar el territori a taula. Fem cuina Km0, amb productes locals, ecològics, artesans i del nostre propi hort. D’aquesta manera enfortim l’economia verda.

Certificacions

No tenim cap certificació que avali aquest compromís, però comptem amb la nostra responsabilitat. Les entitats certificadores sovint no són més que burocràcia. La millor certificació és aquesta declaració autoresponsable.