Nova guia amb 26 rutes en bicicleta

La BTT i el Cicloturisme pedalen cada cop amb més força a la demarcació de Lleida

Per donar suport a aquesta activitat, que té en el territori lleidatà un marc natural privilegiat, el Patronat de Turisme ha editat la Guia BTT i Cicloturisme, que proposa 26 interessants rutes que transcorren per les tretze comarques lleidatanes. Els 26 itineraris comptabilitzen 596 km en total, 303 dels quals discorren per les comarques del Pirineu i 293 corresponen a les comarques de la plana.

Clica aquí per a veure la guia

Les rutes incloses a la guia, l’elaboració de la qual ha comptat amb la col·laboració dels consells comarcals, inclouen un plànol de situació de la comarca, l’altimetria gràfica i una descripció dels llocs d’interès. Les dades tècniques es complementen amb informació, per mitjà d’icones, sobre la durada, el desnivell acumulat, la distància, la dificultat, el lloc d’inici i la millor època de l’any per fer el recorregut.

Un aspecte important de la guia és que permet l’ús de les noves tecnologies, amb un codi QR que ens ofereix un plànol amb la ruta corresponent. A més, la Guia BTT i Cicloturisme disposa d’un plànol i del llistat d’adreces dels centres de BTT i les oficines d’informació del territori. Igualment, els bikers hi trobaran una breu relació de les rutes en BTT que transcorren per les comarques del Pirineu i la plana de Lleida.

×

Hola!

Xateja amb nosaltres o envia un correu a masia.serret@gmail.com

 

 

× Com et podem ajudar?