La masia

Masia Serret és una antiga casa de pagès típica d’aquest territori, situada al mig de la Vall d’Àger (la Noguera) i construïda sobre les restes de l’ermita romànica de Santa Maria del Pla, documentada el 1048. Els propietaris actuals van restaurant mica en mica la casa i el seu entorn per adaptar-lo a un espai amb encant ben cuidat, respectant les seves característiques ancestrals però amb les necessitats actuals. Les antigues quadres, magatzems i era s’han reconvertit en les habitacions i jardins, i l’antiga nau de l’ermita és la sala d’estar, amb llar de foc. Tot és de pedra, fusta i tàpia.

Vista de la masia des del jardí
Vista de la masia des del jardí

El Montsec s’obre amb tota la seva grandesa al davant de la casa: observar la seva grandiosa geologia, els practicants de parapent o ala delta, la col·legiata de Sant Pere d’Àger és un entreteniment segur i, de nit, observar el cel en un reserva Starlight és un privilegi.

Passar uns dies a la Vall d’Àger és tenir l’entreteniment assegurat però també el descans si un ho vol. Les ofertes per practicar esports d’aventura són múltiples. Si es vol caminar, la vall i les muntanyes estan plenes de rutes i senders senyalitzats, també per fer amb BTT.

Tres grans espais són els pols d’atracció del territori: el Congost de Mont-rebei, el Castell – Col·legiata de Sant Pere d’Àger i el Centre d’Observació de l’Univers, aquests dos darrers a cinc minuts de Masia Serret.

×

Hola!

Xateja amb nosaltres o envia un correu a masia.serret@gmail.com

 

 

× Com et podem ajudar?