Espais compartits

Sala

La sala està situada als baixos de la masia i ocupa en part un antic espai destinat als animals de peu. Al seu torn, aquesta quadra es va habilitar dins els murs romànics i gòtics que encara restaven de l’antiga ermita de Santa Maria del Pla. La sala té foc a terra i calefacció, una petita biblioteca amb llibres, revistes i fulletons, jocs de taula i jocs infantils. Conserva les antigues parets medievals restaurades i part del sostre amb arcades.

Patis, jardins, porxos

Els espais exteriors d’ús comú de la masia són diversos: un pati interior, amb taula, cadires i para-sol, ideal per reposar i menjar als dies calorosos d’estiu, envoltat de les parets de pedra i amb un petit jardí amb herbes aromàtiques i rosers.

Jardí
Jardí de Masia Serret 17/05/2020

Al davant d’aquests porxos s’obre un gran jardí de gespa i parterres amb rosers, flors de temporada i herbes aromàtiques, amb gandules, taules i para-sol, amb vistes al Montsec. A ponent del jardí, una petita piscina ideal per als petits i per prendre un bany refrescant.

Un altra zona enjardinada, amb una caseta de joc per als petits, una taula de ping-pong, ens condueix a l’hort, que cada any ofereix productes frescos: tomates, albergínies, carabassons, enciams…

La masia té aparcament propi gratuït.

×

Hola!

Xateja amb nosaltres o envia un correu a masia.serret@gmail.com

 

 

× Com et podem ajudar?