Habitacions

Disposem d’habitacions dobles, triples i d’un espai familiar de quatre places amb cuina-menjador. No hi ha cap habitació igual, però totes estan equipades amb armari fet a mida, escriptori, bany amb dutxa, TV, roba de llit, tovalloles i calefacció, i totes elles tenen finestres a l’exterior.

Habitació Mont-rebei

Habitació doble

Habitació doble situada a la planta baixa de la masia, té accés al distribuïdor. Restaurada conservant les parets de pedra i les arcades originals del sostre, amb parquet de fusta de noguer, mobles antics restaurats i mobles a mida.

Habitació amb 2 llits individuals o 1 llit matrimoni. Possibilitat de supletori. Capacitat total 3 places.

Habitació Montsec

Habitació triple

Habitació triple amb dos llits individuals o un llit de matrimoni i un llit individual ample extra. L’habitació es troba al pis principal de la casa, amb accés des del menjador i des del porxo nord. Antigament aquest espai estava dedicat a l’emmagatzematge. L’habitació ha estat restaurada conservant les parets de pedra, parquet al terra i mobles a mida.

Habitació Montclús

Habitació triple, amb 3 llits individuals, o 1 de matrimoni i 1 indivudal. L’habitació es troba separada de les demés, amb pati propi. Ha estat restaurada conservant les parets de pedra, amb parquet de fusta de noguer i mobles a mida. La seva gran mida permet la instal·lació d’un supletori. Capacitat total: 4 places.

Espai familiar

Espai pensat específicament per a famílies de 3 o 4 membres, té una habitació amb llit de matrimoni i una habitació doble infantil, amb accés a cuina menjador equipada. Es un petit apartament que troba a la mateixa masia i comparteix amb les habitacions la resta d’espais comuns (patis, porxos, jardins…).

×

Hola!

Xateja amb nosaltres o envia un correu a masia.serret@gmail.com

 

 

× Com et podem ajudar?