Obertura de Masia Serret i Casa Sarral a partir del 18 de maig de 2020

Fase 1 a Lleida a partir del 18 de maig de 2020

A partir de demà dia 18 de maig de 2020 Lleida entra en Fase 1 de la desescalada cap a la “nova normalitat”. Dins d’aquesta fase de la desescalada els establiments de turisme rural i els allotjaments turístics poden obrir seguint la guia que ha publicat el Ministerio de Sanidad al respecte.

Adaptació a les mesures anticontagi

Tant a Masia Serret com a Casa Sarral, obrim a partir de demà 18 de maig per aquells turistes que vulguin escapar-se de la ciutat o del poble on han estat confinats des de fa dos mesos i puguin fer-ho.
Ho farem seguint les indicacions sanitàries i higièniques que han publicat les autoritats de l’Estat i les autonòmiques.
Per això hem fet uns protocols de neteja, desinfecció i mesures anticontagi del COVID19 que aplicarem estrictament abans, mentre i després que els hostes estiguin a les nostres cases.

Algunes mesures

També hem elaborat un document per als hostes que els serà enviat prèviament a l’arribada per tal que n’acceptin el contingut, i hi haurà alguns petits canvis com ara que el check-in es farà prèviament a l’arribada i per Internet.

Hem adaptat les cases a les mesures que s’han de seguir, de manera que en aquesta fase I les zones comunes a Masia Serret restaran tancades. El servei d’esmorzar es farà sempre que el temps ho permeti a l’exterior. Per això, hem adquirit nou mobiliari de jardí. I en cas que no es pugui fer a l’exterior, s’establiran torns per tal de respectar les mesures de seguretat.

Tot és nou per a tothom

En tot cas, farem tot el què podrem per donar confiança i seguretat als nostres hostes, ja que s’ho mereixen, però també intentant que estiguin ben a gust, com sempre.

Sí podem assegurar zero aglomeracions, molta tranquil·litat, natura al dojo i bon menjar. Això és el que tenen la Vall d’Àger i el Montsec.

Limitacions d’algunes activitats

Algunes activitats a la Vall d’Àger i el Montsec encara no es podran fer aquests primers dies, com per exemple, la visita al Centre d’Observació de l’Univers que manté les seves portes tancades fins al 24 de maig si no hi ha canvis que ho allarguin més. Però el cel Starlight es pot veure des de tota la Vall i la muntanya, a ull nu.  Altres activitats s’hauran d’anar veient dia a dia. Estarem al cas per a tenir tota la informació.