Informació pràctica

TENS DUBTES? FAQS

L’experiència d’uns quants anys com a propietaris d’una casa de turisme rural, ens permet fer un resum de les preguntes més freqüents que ens fan els nostres clients. Intentem facilitar-vos l’estada i el gaudi de l’experiència. Si no trobeu solucionat aquí el vostre dubte podeu trucar-nos, escriure’ns un mail o enviar-nos un missatge per whats.

Sobre la ubicació de la casa

Per on s’entra a la masia?

La masia té 2 accessos: el principal per la carretera C-12, km. 198,5. Cal obrir la porta principal de fusta.

El segon és per un camí a la part nord, al qual es pot accedir pel GR-1. No té cap porta, és un accés obert.

Qualsevol dels dos accessos us porten a l’aparcament de la casa.

A quina distància es troba la casa del Centre d’Observació de l’Univers?

Masia Serret es troba a 3 km del Centre d’Observació de l’Univers, uns 5 minuts en cotxe per la pista asfaltada que puja al Montsec des d’Àger. Des de la masia es pot agafar un camí que dóna a la pista que puja al Montsec i us estalvieu 1 km aproximadament.

A quina distància es troba la casa del Congost de Mont-rebei?

Masia Serret és al bell mig de la Vall d’Àger. Per tant, ens trobem a la cara sud del Montsec. Això vol dir que l’accés al Congost de Mont-rebei més proper és el de Corçà-La Pertusa. La distància entre Masia Serret i l’aparcament de La Pertusa (gratuït) és d’uns 8 km. En cotxe 20 minuts màxim.

A quina distància d’Àger es troba la casa ?

La casa es troba a només 1 km d’Àger. Pel GR-1 hi podeu arribar a peu en 15 minuts.

Sobre els serveis que ofereix la casa

Feu esmorzars?

Sí, fem esmorzars. Aquests van inclosos en el preu de les habitacions excepte de l’espai familiar. Els clients que lloguin l’espai familiar també poden esmorzar i/o sopar, preu a part.

Feu dinars?

No, no fem dinars.

Feu sopars?

Sí, fem sopars. Es tracta d’un menú complet amb productes km. 0, ecològics i casolans. Consulteu el preu dels sopars.

Feu pic-nics?

Sí, fem pic-nics per emportar. Normalment consta d’entrepà, fruita i aigua. Consulteu el preu dels pic-nics.

Cal avisar per sopar i pels pic-nics?

Sí, cal avisar. La raó és que només cuinem pels nostres clients. No tenim restaurant, per tant només comprem en funció de les necessitats i per tenir un mínim d’oferta necessitem saber amb antelació el nombre de persones que menjaran o voldran pic-nic.

Reserveu entrades pel Centre d’Observació de l’Univers?

Si, reservem entrades. Però també és necessari fer-ho amb un mínim d’antelació. El fet que puguem reservar entrades no vol dir que tinguem entrades “guardades” al centre per als nostres clients. És recomanable, doncs, reservar dies abans. Quan es fa la reserva cal dir el dia i la sessió que s’hi vol anar, el nombre d’adults, el nombre d’infants i quants d’aquests tenen Carnet Súper3.

Sobre les mascotes

Accepteu gossos?

Sí, acceptem gossos amb reserves. Amb l’objectiu que tant les vostres mascotes com les nostres estiguin a gust, només acceptem femelles o mascles de mida petita i esterilitzats. En tot cas sempre és necessari avisar i parlar sobre la mascota prèviament, quan es fa la reserva. Hi ha unes normes d’obligat compliment per a les mascotes, que es donaran per llegides en arribar a la casa; les més importants són, però, que les mascotes NO poden quedar-se soles a les habitacions i que no poden circular ni per l’interior ni l’exterior de la casa lliurement. Una vegada a la casa, es fa de més o de menys si s’escau.

×

Hola!

Xateja amb nosaltres o envia un correu a masia.serret@gmail.com

 

 

× Com et podem ajudar?